Lezárult a Móraagro kft. telephelyfejlesztése zákányszéken

Dátum: 2015-10-14 14:13

A MÓRAAGRO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság közel 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Dél-alföldi Operatív Program „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson európai uniós támogatás segítségével. A 86 millió forint elszámolható összköltségvetésű beruházásból csarnoképítésre került sor.

befektetés a jövőbe logóCégünk 1996-ban alakult, az alábbi tevékenységek végzésére: Műtrágya, szerves trágya kereskedelem; Növényvédő szer nagykereskedelem; Mezőgazdasági fóliák, kiegészítő termékek kereskedelme; Műtrágya és növényvédő szer kiszerelése; Szaktanácsadás.

Megalakulásunk óta folyamatosan beruházásokat hajtunk végre, hogy a piaci helyzetünket javítsuk. Cégünk árbevétele, nyereségessége évről évre növekszik. A további növekedéshez elengedhetetlen volt egy új épület kialakítása, amely alkalmas növény védőszer és műtrágya gyártására. Jelen pályázat megvalósítása során egy csarnoképület került kialakításra üzemtérrel, laborral, irodával és szociális háttérhelyiségekkel.

A projekt megvalósításával célunk volt, hogy egy gyártó csarnokot hozzunk létre egy elmaradott kistérségben, mellyel alkalmas helyet biztosítunk a gyártási munkafolyamatok elvégzésére. Zákányszéken első évben 4 új munkahelyet teremtünk létrejött beruházásunk által, a vállalkozás növekedésével párhuzamban a humán erőforrás kapacitásunkat folyamatosan bővítjük a termelés zavartalan működésének érdekében. Hosszútávon a falu lakosságának jelentős munkáltatói közé kerülhetünk be.

Repce tápanyagelellátási technológia
Rosier műtrágya család
Fosfitex
Zöldségnövnyek hiánybetegségei... könyv
Zöldségnövnyek hiánybetegségei... könyv