Növényvédő szer kiszerelés komplettírozása

Dátum: 2021-05-05 09:25

A Móraagro Kft. beruházás eredményeként létrejön egy csomagolóanyag gyártására alkalmas üzem. 2 féle folyadék kiszerelő gépet vásároltunk jelen pályázatból, mellyel saját termelésű lombtrágyát szerelünk ki és bérgyártást is végzünk.

befektetés a jövőbe logó

A projekt tartalmának bemutatása

A Móraagro Kft. a pályázatot a zákányszéki telephelyén valósította meg. A beruházás eredményeként létrejön egy csomagolóanyag gyártására alkalmas üzem. 2 féle folyadék kiszerelő gépet vásároltunk jelen pályázatból, mellyel saját termelésű lombtrágyát szerelünk ki és bérgyártást is végzünk. Beszereztünk továbbá hídmérleget kültéri másod kijelzővel, targoncát és egy Fémkivezetéses rendszerű présfúvó gép+kiegészítők.

Piacképes terméket tudunk vinni nemzetközi piacra, együttműködve a kistérségi helyi kisvállalkozókkal a pályázatnak köszönhetően. Szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új technológia kifejlesztését eredményezte a beruházás. Vállalkozásunk az ügyfelek igényét az eszközbeszerzés segítségével szélesebb skálán tudja teljesíteni. Az új munkahelyteremtés a hátrányos helyzetű település fejlődését szolgálta.  A dolgozok munkakörülményei kedvezőek, a modern gépparknak köszönhetően. A Móraagro Kft. a beruházás által növelni tudja export árbevételét, nagyon mennyiségben tud saját terméket előállítani, növelve ezzel árbevételét, ezen keresztül nyereségességét. Célunk a termelők igényeinek maximális kiszolgálása és elsősorban a zöldség-, gyümölcs illetve szőlő termesztés területén vannak jelentős pozícióink, ezen szegmensen az egyéb gyártók és kereskedők nem szívesen foglalkoznak. Az elaprózott termelői réteg miatt nagyobb szakmai odafigyelés, sokkal kisebb mennyiségben és értékben történő vásárlás miatt. Fejlődési lehetőségünk ezen termelői kör még komplettebb kiszolgálása, valamint a lombtrágyák esetén, amelyek beváltak a zöldségtermesztésben alkalmazhatók a biológiai azonosság miatt a szántóföldön is. A saját lombtrágyánk kivitele a szántóföldre akár több 100 milliós árbevételt eredményezhez két éven belül.

A Móraagró Kft a pályázatot a zákányszéki telephelyén valósította meg. A beruházás eredményeként létrejön egy csomagolóanyag gyártására alkalmas üzem. 2 féle folyadék kiszerelő gépet vásároltunk jelen pályázatból, mellyel saját termelésű lombtrágyát szerelünk ki és bérgyártást is végzünk. Beszereztünk továbbá hídmérleget kültéri másod kijelzővel, targoncát és egy Fémkivezetéses rendszerű présfúvó gép+kiegészítők.
Piacképes terméket tudunk vinni nemzetközi piacra, együttműködve a kistérségi helyi kisvállalkozókkal a pályázatnak köszönhetően. Szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új technológia kifejlesztését eredményezte a beruházás. Vállalkozásunk az ügyfelek igényét az eszközbeszerzés segítségével szélesebb skálán tudja teljesíteni. Az új munkahelyteremtés a hátrányos helyzetű település fejlődését szolgálta.  A dolgozok munkakörülményei kedvezőek, a modern gépparknak köszönhetően. A Móraagró Kft a beruházás által növelni tudja export árbevételét, nagyon mennyiségben tud saját terméket előállítani, növelve ezzel árbevételét, ezen keresztül nyereségességét. Célunk a termelők igényeinek maximális kiszolgálása és elsősorban a zöldség-, gyümölcs illetve szőlő termesztés területén vannak jelentős pozícióink, ezen szegmensen az egyéb gyártók és kereskedők nem szívesen foglalkoznak. Az elaprózott termelői réteg miatt nagyobb szakmai odafigyelés, sokkal kisebb mennyiségben és értékben történő vásárlás miatt. Fejlődési lehetőségünk ezen termelői kör még komplettebb kiszolgálása, valamint a lombtrágyák esetén, amelyek beváltak a zöldségtermesztésben alkalmazhatók a biológiai azonosság miatt a szántóföldön is. A saját lombtrágyánk kivitele a szántóföldre akár több 100 milliós árbevételt eredményezhez két éven belül.
Repce tápanyagelellátási technológia
Rosier műtrágya család
Fosfitex
Zöldségnövnyek hiánybetegségei... könyv
Zöldségnövnyek hiánybetegségei... könyv